Príďte študovať na FPM!
Milí uchádzači o štúdium na I. stupni štúdia (Bc.) na Fakulte podnikového manažmentu. Pripravili sme pre vás ​informačný deň, ktorý sa tento rok uskutoční online ​formou už 10. februára 2022 od 17:00

Počas podujatia vám budú podané informácie ​z čoho pozostáva prijímacie konanie, ako sa pripraviť na prijímacie konanie, ako a dokedy podať prihlášku na štúdium, aké je zameranie študijných programov, ktoré fakulta ponúka, ale aj čo vás čaká, keď prídete k nám študovať ​a čo budete vedieť po ukončení štúdia. Chýbať teda nebudú ani informácie o štúdiu, jeho prepojení s praxou, zahraničných príležitostiach, ale aj o sociálnom vyžití na našej fakulte. Počas podujatia budete môcť klásťotázky na ktoré vám vedenie fakulty zodpovie.
 
Organizácia Infodňa bude nasledovná:
- o 17:00 spustenie prezentácie fakulty v youtube kanáli Fakulty podnikového manažmentu EUBA
- po skončení prezentácie bude nasledovať online diskusia uchádzačov s vedením FPM EUBA. K dispozícii bude dekan fakulty a prodekani. Táto diskusia prebehne prostredníctvom podujatia v aplikácii Microsoft Teams. Otázky bude možné klásť prostredníctvom chatu.
 
 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.