VÝUČBA v letnom semestri  do:                              12. 05. 2023.

SKÚŠKOVÉ OBDOBIE  za letný semester do:        19. 05. 2023.  

 

TERMÍN VLOŽENIA ZÁVEREČNEJ PRÁCE DO AIS DO:         15. 05. 2023.  

TERMÍN ODOVZDANIA  ZÁVEREČNEJ PRÁCE DO:                15. 05. 2023. 

(diplomová práca sa odovzdáva na príslušnú katedru, ktorá Vám tému práce zadala).   

 

Na katedru treba predložiť tieto dokumenty:   

  • 1 exemplár - Záverečná práca  (v tepelnej väzbe, možnosť obojstrannej aj jednostrannej tlače)
  • 1 exemplár - Protokol originality  (iba titulná stranu)

 

Titulné strany k záverečnej práci - všeobecný manažment (iVM_15)

                                                       ekonomika podniku (iEP_15)

Pokyn k odovzdaniu záverečnej práce

Návod na odovzdanie záverečnej práce

Šablóna prezentácie obhajoby záverečnej práce

Okruhy tém predmetovej časti štátnej skúšky - všeobecný manažment (iVM_15)

                                                                            ekonomika podniku (iEP_15)

ŠTÁTNA SKÚŠKA A OBHAJOBA ZÁVEREČNEJ PRÁCE sa uskutoční (spolu v jeden deň)

                                                                                      v termíne od 30. 05. 2023 do 01. 06. 2023.

 

ROZPIS ŠTUDENTOV na jednotlivé dni bude zverejnený: 24. 05. 2023. 

 

PODMIENKY UKONČENIA ROČNÍKA A ZARADENIA NA ŠTÁTNU SKÚŠKU A OBHAJOBU ZÁVEREČNEJ PRÁCE: 

  • Študent JE POVINNÝ PRIHLÁSIŤ SA na štátnu skúšku prostredníctvom AIS2 do 22. 05. 2023.
  • Žiadame študentov, aby sa na štátnu skúšku v AISe prihlásili až po splnení všetkých podmienok a zapísaní všetkých hodnotení v AIS2 za I. stupeň štúdia.
  • Po uvedenom termíne sa systém uzatvorí a prihlásenie už nebude možné!

 

OPRAVNÝ TERMÍN  ŠTÁTNEJ SKÚŠKY:   24. 08. 2023.   

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.