Dňa 30. septembra sa v Starej tržnici v Bratislave uskutočnilo podujatie pod návzom Noc výskumníkov, kde aj naša fakulta mala svoje zastúpenie. Naši kolegovia sa snažili hravým spôsobom priblížiť deťom ekonomickú vedu.

Noc výskumníkov je paralelne organizovaná v 33 štátoch Európy a hlavnou snahou Európskej komisie je pod mottom „Researchers are among us“ – Výskumníci sú medzi nami, priblížiť verejnosti výskumníkov ako „obyčajných“ ľudí s neobyčajným povolaním. Vysvetliť, čo ich motivuje k neustálemu bádaniu, aké otázky si najčastejšie kladú, k čomu ich práca priviedla a ako je možné výsledky ich výskumu uplatniť v bežnom živote. Viac na www.nocvyskumnikov.sk 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.