Dňa 11. októbra 2016 sa uskutočnilo slávnostné otvorenie nového výberového predmetu Skills for Succes - from University to Workplace (Zručnosti pre úspech - z univerzity do praxe), ktorý Fakulta podnikového manažmentu EU v Bratislave pripravila v spolupráci so zástupcami firiem združených v Business Service Center Forum (BSCF). Cieľom kurzu je poskytnúť študentom sadu efektívnych komunikačných nástrojov, ktoré patria medzi najdôležitejšie zručnosti a zároveň sú to tie najmenej rozvinuté kompetencie čerstvých absolventov vstupujúcich na trh práce.

Predmet vyučujú zástupcovia spoločností Dell, IBM, Johnson Controls International, Lenovo, PricewaterhouseCoopers, Siemens a ďalších členov BSC fóra. BSCF, ktoré funguje v rámci Americkej obchodnej komory v SR, zastupuje viac ako 25 000 zamestnancov pracujúcich v centrách zdieľaných služieb (SSC) a u externých poskytovateľov podnikových služieb (BPO) na Slovensku.

Otvorenia sa zúčastnili:

  • Paul Burt (IBM) – riaditeľ IBM centra zdieľaných služieb na Slovensku / Vice – Chair Business Service Center Fóra,
  • Peter Galamboš (Dell) / Katarína Porubcová (Dell) – koordinátori predmetu “Skills for Success” za stranu firiem,
  • Rastislav Bača (Siemens) / Zuzana Beller (Siemens) – tréneri na úvodnú hodinu “Time Management”,
  • PETER RUSIŇÁK The American Chamber of Commerce in the Slovak Republic.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.