V rámci akreditovaného výberového predmetu Skils for Success - from University to Workplace, ktorý bol realizovaný v spolupráci s Americkou obchodnou komorou v SR (AmCham) a Business Service Center Forum (BSCF), boli absolventom odovzdané certifikáty za prítomnosti vedenia Fakulty podnikového manažmentu EUBA. Predmet bol vyučovaný zástupcami spoločností Dell, IBM, Johnson Controls International, Lenovo, PricewaterhouseCoopers, Siemens a ďalších členov BSCF, pričom je ponúkaný do výučby v slovenskom jazyku pre študentov 4. a 5. ročníka aj v letnom semestri 2016/2017.

BSCF, ktoré funguje v rámci Americkej obchodnej komory v SR, zastupuje takmer 30 000 zamestnancov pracujúcich v centrách zdieľaných služieb (SSC) a u externých poskytovateľov podnikových služieb (BPO) na Slovensku.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.