Po 3 rokoch on-line formy sa v letnom semestri akademického roka 2022/2023 na Fakulte podnikového manažmentu EU v Bratislave pod gesciou podnikovohospodárskej katedry znovu začal cyklus prezenčných prednášok v rámci predmetu „Aktuálne trendy v environmentálnom a sociálnom podnikaní v SR“.

 

Odborníci z praxe – zástupcovia úspešných líderských firiem na Slovensku s nadštandardným manažérskym prístupom v rámci spoločenskej zodpovednosti podnikov, ktoré sa vyznačujú mimoriadnymi aktivitami na zvládnutie a riešenie spoločenských problémov v sociálnej i environmentálnej oblasti, tu budú prezentovať výsledky svojej úspešnej činnosti a tiež realizovateľné strategické ciele udržateľnosti svojej ekonomickej činnosti do budúcností.

Tento akreditovaný kurz je realizovaný na báze veľmi inšpiratívnej, kreatívnej a priateľskej perspektívnej spolupráce FPM s uvedenými líderskými podnikmi, v gestorstve doc. Ing. Mgr. Gabriely Dubcovej, PhD. a je koordinovaný Ing. PhDr. Sylviou Bukovovou, PhD.

Harmonogram je opäť veľmi atraktívny, z rôznych segmentov ekonomiky SR, s nadštandardným manažmentom ESG

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.