Inštitút EIB každoročne organizuje Letnú školu EIB s cieľom poskytnúť študentom magisterského štúdia priamy pohľad na hlavné činnosti a povinnosti skupiny EIB.

 

Letná škola oslovuje interdisciplinárnu a medzinárodnú skupinu študentov magisterského štúdia z vybraných partnerských univerzít, v ktorej majú účastníci jedinečnú príležitosť zoznámiť sa s tým, čo znamená byť súčasťou skupiny EIB a ako zamestnanci uplatňujú teoretické koncepty na veľmi praktické výzvy s globálnym dosahom.

Skupinu EIB tvoria Európska investičná banka a Európsky investičný fond. Skupina EIB je najväčšou multilaterálnou finančnou inštitúciou na svete a jedným z najväčších poskytovateľov finančných prostriedkov v oblasti klímy. Od roku 2019 EIB sleduje odvážne ambície v oblasti financovania opatrení na ochranu klímy, ktoré spočívajú v podpore európskej zelenej dohody a v dosiahnutí uhlíkovej neutrality Európy.

Prečítajte si viac tu.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.