VSTUPNÉ TESTY Z 2. CUDZIEHO JAZYKA francúzsky, ruský, španielsky a taliansky jazyk určené pre 1. ročník I. stupňa štúdia (budúci druháci)

 

Vážené študentky, vážení študenti, kurzy druhého cudzieho jazyka nie sú určené pre začiatočníkov. Účasť na výučbe je podmienená minimálnou vstupnou úrovňou A2. Overenie vstupnej úrovne prebehne formou online testu. Absolvovanie vstupného testu je podmienkou pre zápis do kurzu 2. cudzieho jazyka.

Tento test robíte vo svojom vlastnom záujme. Podvádzanie nemá žiadny význam, naopak, bude kontraproduktívne pre vás samých. Ide o to, aby ste sami zistili, či máte potrebnú minimálnu úroveň znalosti vami vybraného cudzieho jazyka, ktorá bude od vás vyžadovaná na vyučovaní.

Testovanie FPM sa uskutoční v dňoch 27. – 31. marca 2023.

Linky na testy z príslušných jazykov a  bližšie pokyny vám budú zaslané do univerzitnej mailovej schránky.

Otestovať sa budete môcť po kliknutí na link príslušného jazyka. Test si môžete urobiť aj z viacerých jazykov, pokiaľ váhate, ktorý ovládate na lepšej úrovni.

Test Vám zaberie 15 minút, počas ktorých vyberáte správnu odpoveď z viacerých možností. Minimálna hranica pre úspešné zvládnutie testu je 60%.

V prípade akýchkoľvek otázok sa obracajte priamo na vedúcu Katedry románskych a slovanských jazykov FAJ na adrese:

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.