Koncom apríla sa zástupcovia Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave aktívne zapojili do medzinárodného týždňa na Moravian Business College v Olomouci. Nora Grisáková, prodekanka fakulty, Helena Majdúchová, vedúca Katedry podnikovohospodárskej, Peter Štetka, zástupca vedúcej katedry, a Daniela Rybárová, vedúca prvého oddelenia katedry, v tomto období absolvovali viacero stretnutí so zástupcami iných univerzít a inštitúcií z Česka, Poľska, Maďarska, Lotyšska, Turecka a Izraela.

Súčasťou programu boli aj dni 27. a 28. apríl, kedy sa náš tím zúčastnil na podujatí Central European Academic Initiative. Táto iniciatíva priniesla množstvo príležitostí pre našu fakultu, a to nielen v oblasti vytvárania nových výskumných a edukačných sietí, ale aj rozširovania existujúcej vedecko-výskumnej a edukačnej spolupráce. Tieto aktivity sú zamerané na posilnenie medzinárodných projektov, ktoré prispievajú k rozvoju našej fakulty a celkovej kvalite výučby.

Táto skúsenosť bola pre naše zástupkyne a zástupcov veľmi obohacujúca a priniesla mnoho nových nápadov a možností spolupráce. Okrem toho posilnila naše partnerstvá a zintenzívnila vzťahy s ostatnými inštitúciami, čo je základom pre úspech a rast v oblasti vedecko-výskumnej činnosti a vzdelávania.

Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave je hrdá na svoje zástupkyne a zástupcov, ktorí svojou účasťou a aktívnym prístupom prispeli k úspešnému priebehu International Week a Central European Academic Initiative. Vďaka ich nasadeniu sa naša fakulta stáva ešte silnejším hráčom v medzinárodnom akademickom prostredí, čo poskytuje našim študentom a akademickým pracovníkom nové príležitosti a skúsenosti, ktoré sú kľúčové pre ich osobný a profesijný rast.

Vďaka ich nasadeniu sa naša fakulta stáva ešte silnejším hráčom v medzinárodnom akademickom prostredí, čo poskytuje našim študentom a akademickým pracovníkom nové príležitosti a možnosti. Týka sa to napríklad študijných pobytov, stáží, účasti na medzinárodných konferenciách, spoločných výskumných projektov či výmenných programov pre učiteľov a výskumných pracovníkov.

Táto úspešná účasť na medzinárodných podujatiach podporuje fakultu v jej neustálom úsilí o inovácie a zlepšovanie vzdelávacích programov. Zároveň prispieva k zviditeľneniu našej inštitúcie na medzinárodnej úrovni a k zlepšeniu renomé našej univerzity.

Napokon, takéto podujatia a spolupráce sú veľkým prínosom pre našich študentov, keďže im umožňujú získať medzinárodné skúsenosti a kontakty, ktoré im môžu pomôcť pri budovaní ich kariéry a sieťovania v oblasti podnikového manažmentu.

Na záver chceme poďakovať všetkým zúčastneným za ich účasť a príspevok k úspešnému priebehu International Week a Central European Academic Initiative. Veríme, že tieto aktivity budú pokračovať aj v budúcnosti a prinesú ďalšie významné výsledky pre našu fakultu a študentov. Spoločne budujeme silnú a konkurencieschopnú inštitúciu, ktorá je pripravená čeliť výzvam 21. storočia.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.