Dňa 11. mája 2023 Fakulta podnikového manažmentu privítala na svojej pôde 30 študentov rôznych ročníkov Fakulty ekonomiky a podnikania Univerzity v Maribore.

Študenti sa zúčastnili medzinárodnej cesty počas ktorej navštívili firmy a inštitúcie v rôznych krajinách. Študentov sprevádzal dr. Zdenko Deželak. Počas návštevy mali študenti príležitosť prezrieť si areál Ekonomickej univerzity a vypočuť si krátku prezentáciu. V neformálnej diskusii sa zaujímali o možnosti štúdia v cudzích jazykoch, mobilít a ubytovania študentov. Veríme, že sa študentom pobyt na našej fakulte páčil a že v budúcnosti ešte do Bratislavy a na pôdu Ekonomickej univerzity ešte vrátia. Fakulta podnikového manažmentu sa teší na možnosť poskytnúť prvotriedne vzdelanie a široké možnosti v oblasti ekonómie a podnikania pre všetkých študentov.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.