Fakulta podnikového manažmentu v júni 2023 žila slávnostnými promóciami.

V akademickom roku 2022/2023 ukončilo vysokoškolské štúdium na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave:

* 193 inžinierov, absolventov denného štúdia, z toho na š. p. ekonomika podniku 44 absolventov, na š. p. všeobecný manažment 145 absolventov a na š. p. všeobecný manažment v anglickom jazyku 4 absolventi,

* 243 bakalárov, absolventov denného štúdia, z toho na š. p. ekonomika a manažment podniku 233 absolventov, na š. p. ekonomika a manažment podniku v anglickom jazyku 10 absolventi.

Všetkým absolventom srdečne blahoželáme a tešíme sa, že Fakulta podnikového manažmentu a Ekonomická univerzita v Bratislave sa stala ich Alma mater.

Fotogaléria promócií 2023

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.