Ekonomická univerzita v Bratislave zastúpená rektorom prof. Ing. Ferdinandom Daňom, PhD. a spoločnosťou 26HOUSE s.r.o. zastúpená jej výkonným riaditeľom Ing. Rastislavom Brenčičom, podpísali 25.októbra 2023 Memorandum o spolupráci v oblasti vzdelávania a vedecko-výskumných aktivít.

Na podpise memoranda sa zúčastnili dekanka Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave doc. Ing. Anita Romanová, PhD. z Katedry informačného manažmentu a doc. Ing. Katarína Remeňová, PhD., MBA z Katedry manažmentu.

 

26HOUSE s.r.o. je jedným zo zakladajúcich členov medzinárodnej siete Odoo Gold Partners, informačného systému podniku.

Zámerom memoranda je vytvorenie systému efektívnej spolupráce medzi vedecko - výskumnými pracovníkmi a pedagógmi zameranej na vedecko-výskumnú, ekonomicko-analytickú a poradenskú činnosť v oblasti automatizácie a digitalizácie kľúčových podnikových procesov vo vybraných sektoroch národného hospodárstva s možnosťou implikácie aj pre sektor školstva a vzdelávania. Za týmto účelom zriaďujú spoločnú pracovnú skupinu.

Vzájomná spolupráca je smerovaná aj do vzdelávacieho procesu vrátane vzdelávacích aktivít a workshopov, spoločensky prospešných aktivít a vzájomnej propagačnej podpory. 

Memorandum deklaruje, že obaja jeho partneri po vzájomnej dohode a jasne definovanými aktivitami podporia rozvoj vedecko – výskumného a pedagogického procesu na univerzite. 

Podpis memoranda je v súlade s misiou Ekonomickej univerzity v Bratislave v akcente na podporu rozvoja vedomostnej spoločnosti v Slovenskej republike.

foto

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.