UDRŽATEĽNÁ ANGAŽOVANOSŤ V PROSPECH ZÁUJMU O ŠPORTV utorok 28. novembra 2023, v rámci pokračujúceho podujatia Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2023  sme sa mali možnosť stretnúť na prednáške s naším úspešným absolventom zo študijného odboru General Management (v anglickom jazyku) na FPM Ing. Matejom Homolom na tému Špecifiká podnikania hybridnej spoločnosti v oblasti športu.

 

Ing. Matej Homola je nielen úspešný podnikateľ, spolumajiteľ a konateľ HOMOLA Sport s.r.o., ale primárne dlhodobo víťaziaci Slovenský automobilový pretekár: víťaz pretekov Majstrovstiev sveta FIA WTCR v Portugalsku a 2x Vicemajster Európy v pretekoch automobilov na okruhu FIA ETCC a šampión „TCR Eastern Europe 2023“.

Atraktivita témy hybridnej organizácie  v športe evokovala prísť na túto prednášku nielen domácich a zahraničných študentov ale aj zamestnancov EU v Bratislave. Ing. Matej Homola odkryl svojimi informáciami doslova tajomstvá podnikania špecifickej formy podnikania hybridnej organizácie s cieľovým zameraním na automobilový šport. Auditórium sa dominantne zaujímalo o manažment sponzoringu, systém rodinného a sociálneho podnikaniami, manažment poisťovania, aplikovaný systém dobrovoľníctva a tiež stratégiu podnikania podporujúceho úspešný automobilový motošport do budúcnosti. 

V mene našich študentov a zamestnancov, aktívne zúčastnených a komunikujúcich na inšpiratívnej prednáške, vyjadrujeme srdečné poďakovanie Ing. Matejovi Homolovi  za jeho inšpiratívnu angažovanosť, priateľskú erudovanú kooperáciu a veľmi atraktívny motivačný metodický udržateľný vklad pre formovanie spoločenského povedomia v prospech záujmu o šport a primárne špecifické formy podnikania podporujúce jeho úspešnosť a akceleráciu u mladých perspektívnych manažérov a ekonómov do budúcnosti. Aktuálnemu šampiónovi „TCR Eastern Europe 2023“ veľmi radi želáme najmä zdravie bez kolízií, úspešný sponzoringový manažment, excelentnú podnikateľskú činnosť a hlavne ešte úspešnejšiu budúcu pretekársku sezónu.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.