Greenpac Ideathon je zameraný na zelené inovácie a cirkulárnu ekonomiku vo forme intenzívneho workshopu, ktorý dáva študentom príležitosť v krátkom čase vyriešiť zadanú výzvu.

Účastníci workshopu pracujú v tímoch a vďaka vzájomnej spolupráci navrhujú pomocou metód design thinking a inovatívnych postupov riešenia zadané výzvy. Partnerský podnik  na začiatku stretnutia predstaví svoje aktivity a zadefinuje výzvu, v ktorej budú študenti súťažiť - hľadať priestor pre zelenú inováciu. Tímy budú zostavené z 2 až 4 študentov a môžu byť vytvorené z rôznych ročníkov, jediná podmienka je vek do 30 rokov ( ak by ste bol/bola jednotlivec so záujmom ale bez tímu, dajte nám vedieť, pomôžeme vytvoriť vlastný).

A dobré nápady si zaslúžia odmenu!

Preto najlepší tím získa možnosť vycestovať na finálny medzinárodný IDEATHON, ktorý sa bude konať v októbri 2024 v Rijeke (CRO). Pre všetkých účastníkov budú zároveň prichystané účastnícke balíky a zabezpečená strava (občerstvenie, večera, obed).

Komplexný popis akcie nájdete priamo v registračnom formulári:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTZmNzehNgf8N2UmX7DrlVYEZr_AQchvAa3wRYzwJ3ZNXh1g/viewform

 

Tešíme sa na vás!

Pozn.: Kapacita akcie je obmedzená a registrácia bude zastavená po naplnení určitého počtu tímov. Registráciu však považujeme za záväznú, preto ju tak prosím vnímajte aj vy, registrujte sa len v prípade, že máte skutočný záujem zúčastniť sa.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.