Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave s radosťou oznamuje uzatvorenie nového partnerstva s Gymnáziom Jesenského z Kysuckého Nového Mesta.

Podpisom memoranda sa Gymnázium Jesenského stalo oficiálnym Ambasádorom našej fakulty, čím sme spoločne naštartovali novú etapu spolupráce zameranú na budovanie povedomia o Fakulte podnikového manažmentu medzi mladou generáciou študentov.

Toto partnerstvo prinesie viaceré aktivity, do ktorých budú aktívne zapojení nielen študenti gymnázia, ale aj naši študenti a vyučujúci. Cieľom týchto aktivít je vzájomné obohacovanie vedomostí a zručností, podpora podnikateľského myslenia a príprava študentov na budúce výzvy v oblasti podnikového manažmentu.

Jedným z prvých krokov tejto spolupráce bude už v septembri návšteva študentov Gymnázia Jesenského na pôde Ekonomickej univerzity. Spoločne sa tešíme na diskusie, workshopy a prednášky, ktoré pre nich pripravíme. Veríme, že toto partnerstvo prinesie všetkým zúčastneným množstvo nových príležitostí na osobnostný a profesionálny rozvoj.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.