Akademický rok 2024/2025 bol slávnostne otvorený príhovorom pána rektora prof. Ing. Ferdinanda Daňa, PhD., v ktorom nám všetkým, študentom aj učiteľom, poprial jeho úspešný priebeh a ukončenie.

 

Súčasťou tohto slávnostného aktu v aule Ekonomickej univerzity je aj odovzdávanie cien rektora - Ceny rektora EU v Bratislave za publikačnú a pedagogickú činnosť a Ceny rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave za ŠVOČ, ktorými sa každoročne oceňujú vynikajúce výsledky v oblasti vzdelávania, vedy a výskumu, čím motivujú študentov a pedagógov k ďalším úspechom.

Ocenenie víťazných prác ŠVOČ „Cenou rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave“ za rok 2024 získali aj študenti našej fakulty, Jakub POLLÁK a Andriana BAZIUK.

 

Srdečne blahoželáme!   

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.